0 Läs mer >>
Hej!
Dagen började med sovmorgon, sen drog jag till gymmet tränade. Även om fortfarande rehabar min fot så kan jag fortfarande träna baksidalår genom raka marklyft och det känns att jag inte har kunna träna ben på ett tag. Så träningsvärken efter tre dagars benträning är ganska brutal men men lykan över att kunna träna till max även på benen väger upp det. Sen idag testade jag Nocco Caribbean allstå mums 😍 kan det bli mycket bättre än så? 
 
När jag cyklade till sken sol och jag tänkte att jag skulle ta picknick krogen och lägga mig på stranden ett tag men molnen som är på himmlen gav upp den planen... 
 
❤️
 
 
 

Måndag!

0 Läs mer >>
Hej! 
Det regnar i malmö idag så jag började dagen på gymmet men jag måste iväg till stan för att fixa lite grejer men tänker nog vänta lite på regnat finns mycket att göra här hemma också. Så jag börjar fixa det så hoppas jag att regnet kanske lugnar sig. 
 
 
 
❤️
 

De regnar i Malmö!

0 Läs mer >>
Hej!
Dagen började på gymmet och det är helt sjukt vilken skillnade det börjar bli på min kropp är verkligen stolt över hur mycket jag har kämpat och tagit mig dit jag är idag. Det bästa är att jag börjar verkligen tycka om min kropp 🙈Vem trodde att jag nånsin skulle säga det? 
Jag strävar efter en timglaskropp ⏳och tror jag är på god väg. Jag har då verklgien hitta en metod som jag trivs med och som fungarar på 2,5 veckor har jag tappat hela 6 kg. och är bara 2 kg ifrån min första målvikt.
Men någonting som har blivit mindre är min skena kolla bara här vilken skillande det är på dessa två. 
 
 
❤️
 
 
 
 
 

På gymmet!

0 Läs mer >>
Hej! 
Dagen på liseberg blev helt perfekt jag hade dock inte med min kamera eller min mobil så det blev inga bilder från min sida. Men vi bodde på gothia tower ett hotell jag alltid har velat bo på så jag var överlycklig. Frukosten var verkligen underbar och utskiten var inte att leka med på kvällen. 
Den begav vi oss till liseberg redan när dom öpnnade. Så de blev verkligen en heldag där också med massa karuseller. Sen tog vi tåget hem till Malmö, när vi var nöjda och glada. 
 
 
 
 
 
 
Den här veckan kommer det komma ut betydligt mer inlägg.
Jag kommer bland annat att visa våran lägenhet. 
 
 
 

Liseberg!

0 Läs mer >>

Skriv inläggstext 

Göteborg

0 Läs mer >>
Hej!
Nu är jag i malmö det är så skönt att vara hemma igen, nu kan jag äntligen göra lite naglar. Resan ner tar sina dryga timmar. idag har vi turitat runt i Skåne. Skåne är verkligen fint och väderet var inte att mycket sämre dagen till ära. 
 
 
 
 

Framme i malmö!

0 Läs mer >>

Hej! 

Gud vad tråkigt att blogga från mobilen. Jag får inte till inläggen som jag vill. Men men det går ju bra ändå men vill typ fixa till dom på ett annat sätt. Men bilden är från igår när sol sken den lilla studen på dagen. Idag är det bara en chilldag i stugan. 

Dalarna!

0 Läs mer >>

Godmorgon!


Är det bara jag eller sover ni också bättre i stugor än hemma. Vi har en liten stuga utan el och vatten och här sover jag absolut bäst. Så jag känner mig så utvilad!! Den senaste veckorna har jag sovit ganska dåligt har haft svårt att somna på kvällarna. Så idag ska jag gå på marknad☺️ så får jag se när det bär vidare nedåt.


Jag måste vara få skryta lite jag fick äntligen ta dom svarta vikterna på gymmet för biceps 💪❤️


Kom gärna ihåg att gilla inläggen! 


Dalarna!

0 Läs mer >>
Hej! 
Idag är det fredag och jag börjar min resa söder ut, mot malmö och min käraste. Nu är det nästa två veckor sen jag träffade han och jag saknar han så mycket ❤️. 
Det är verkligen en nackdel med att plugga i en annan ort, för att jag vill ändå hinna vara med min familj under sommaren, eftersom att jag inte hinner åka upp och ned under terminerna. Men det gör ju att när han jobbar så kan han inte följa med under hela sommaren.
Igår har jag en frisörstid och så skönt det var att få fixa håret, jag både färgade och klippte hår. Jag gick hos en helt fantasikt frisör som jag allt blir 100% nöjd. 
 
 
 
 
Sen fick jag äran att gratulera min bästavän som har klarat sin examen det är så häftigt att se hur hon har lyckats, trots mycket kämpande så är hon klar! Det gör bara att jag ännu mer vill vara klar med min utbildning. 
 
Idag innan resan började så har jag faktiskt hunnit träna och så skön att göra det när man bara ska sitta i en bil hela dagen. 
 
 
❤️
 
Kom gärna ihåg att gilla inlägget på knappen nedan!  
 
 

På till malmö!

0 Läs mer >>

Hej! 

Jag har funderat lite på hur jag ska göra med bloggen här och jag tänker att jag skar skriva lite mer som en livsstil blogg än att bara skriva om naglar. Men tänker att minst ett inlägg i veckan kommer handla om naglar och lite sånt annars kommer det bli lite allt möjligt. 
Här kommer en härlig sommar smoothie!

Recept:
1 Banan
50 g hallon 
50 g blåbär 
100 g yoghurt 

Tippning: 
Jordjubbar 
Pumpafrön

❤️

Kom gärna ihåg att gilla inlägget!

Lite förändringar!

0 Läs mer >>
Hej!

Just nu befinner jag mig i Burträsk, för att gå på marknad dock så är det väldigt kallt här uppe ungefär 10 grader. Vilket gör att mina händer typ fryser ihjäl i och med att jag måste hoppa på kryckor. Men efter att ha kollat in vad som finns på marknaden idag har jag lite ideer om vad jag ska köpa.

Det är så här att hela poängen det här inlägget är att skriva jag ska skriva om det ”lifehacket” som jag testade nu och visade på instagram.

 
 
 

Det fungerar på så sätt att man målar ett var med nagellack runt sladden för att enklare känna igen sin egen laddare. För att när jag, min familj och mina kusiner är i stugan så har i stort sätt alla varsin iphone, vilket gör att våra laddare lätt blandas ihop men genom det här är det för mig lätt att känna igen min egen.

Kom gärna ihåg att trycka på gillaknappen under inlägget

Testar lifehack

1 Läs mer >>

Hej! Nu var det ett tag sen jag bloggade men sista månaden innan terminsslut var ett rent helvette... skönt att äntligen vara klar med den termin. Sen har det varit dåligt med nya naglar eftersom att jag har opererat mig i under sommaren så har varit hemma mycket i Umeå. Men dessa sommarnaglar hann jag iaf göra att ha över midsommar🌸

 
❤️
 
 

Äntligen tillbaka