0 Läs mer >>
Hej! 
Nu har jag och min pojkvän kommit igång med våran flytt, vilket gör att min position kommer att flytta från Lund till malmö. Men vi har jobbat stenhårt hela helgen och hela dagen igår. Jag är så trött i kroppen. Men när det är klart kommer det vara så himla roligt att äntligen bli SAMBO. Så roligt!!
Men lite nya naglar har det ändå hunnit blivit en helt underbar rosa färg med lite ✨glitter✨ så klart  
 
Glöm inte att gillar inlägget!
 
 

Äntligen flytt!

0 Läs mer >>
Hallå igen! 
Förlåt för dålig uppdaterning men jag har väntat på en levarans hur länge som helst (känns det som) men nu har jag äntligen fått mig en ny lampa. Så nu kan jag äntligen göra mass<a naglar igen. Så lycka känns som ett för litet ord just nu. De första naglarna med den nya lampan fick gå hand i hand med den kvällens event, som var MFF hemmapremiär så blå vita naglar kunde ju inte passa bättre. 
Så om ni inte redan nu förljer mig på 👉Instagram👈 för att där kommer det komma mycket mer bilder där än här.
 
PS. I slutet av varje inlägg finns det en gilla knapp så tryck gärna på den så ser jag vilken typ av inlägg ni gillar och var jag ska fokusera på. 
 
 
 
 
 
 

Äntligen ny lampa!

0 Läs mer >>
Hej!
 Äntligen ska Sveriges Mästerkock avgöras!! Någon mer än jag som har längat? Dock är det tråkigt att det tar slut men imogon börjar ju Prison Break. Så då finns det något nytt att följa. Men det bästa är ändå att våren äntligen är på väg. I helgen var det balnad annat grillpremiär, och mitt shoppning sug har bilvit enormt. Bland annat den här pärlan blev ett inköp för att matcha det rosa naglarna jag har planerat att ha till våren. 
Denna är det ett stor tips från min sida, luktar verkligen supergott. 
 

Äntligen final!